2017. február 14., kedd

Sítábor 2017

Budapest XIV. Kerületi Liszt Ferenc Általános Iskola fényképe.Iskolánk idén a 28. sítáborát rendezte meg, Ausztriában Hochkaron.
Az időjárással sosincs nagy szerencsénk, az első három napon óriási köd volt, de az utolsó napokra kitisztult az idő. Heves széllökések voltak kb. 40km/h sebességűek.
Budapest XIV. Kerületi Liszt Ferenc Általános Iskola fényképe. Lehetett síelni kisebb csoportokban, vagy aki szeretett volna, az mehetett oktatásra. Gyerekeknek és felnőtteknek is négy tudásszinten zajlott a tanítás. Minden nap 8:30- 11:30, 13:00-15:00 óráig tartottak az oktatások. A felvonók 16 óráig üzemeltek, ezért az oktatás befelyeztével min.három fős csoportokban lehetett még síelni menni . A szállás és a pálya közötti távolság kb. 45 perc buszút volt. A szálláshelyünkön lehetett pinpongozni, társasozni stb. Délutánonként volt jóga, de nem volt kötelező részt venni rajta. Hat-tizenkét ágyas szobák voltak. A takarodó este 22:00, az ébresztő 7.00 órakor volt. Az utolsó napon tartottunk egy csoportok szerinti síversenyt .
Budapest XIV. Kerületi Liszt Ferenc Általános Iskola fényképe.Sajnos, ez az öt nap nagyon gyorsan eltelt. :( 
Én személy szerint nagyon élveztem a tábort, annak ellenére, hogy megsérültem😄😄Mégis el kell mondanom, hogy az utolsó napon negyedik helyezést értem el a csoportomban.
Remélem, kedvet kaptál a síeléshez, mert akkor jövőre várunk téged is!!!
Orosházi Annamária 7/b

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése