2019. február 25., hétfő



     Az iskolai divat

Szerény véleményem szerint az iskolai divat nagyon messze áll az utcaitól, de úgy gondolom, ez nem feltétlenül baj. Minden iskolában van egy házirend, amit illik betartani. Vannak praktikus és kevésbé praktikus ruhadarabok az iskolai napokra. Nem feltétlenül előnyös pl. egy miniszoknya vagy egy túl dekoltált póló. Ezek a szabályok általában a lányokra szoktak vonatkozni, mert nem hiszem, hogy a fiúk felvennének esetleg egy haspólót.
Vannak olyan szabályok, amiket mindenki képes figyelembe venni, de vannak olyanok is, amelyeket szinte mindenki ellenez. Beszéljünk pl. a sminkelésről, ami leginkább a hetedikes/nyolcadikos lányokat szokta érinteni! Az iskolánk szabályzata azt írja, hogy nem viselhetünk sminket, de szerintem semmi probléma nincs azzal, ha valaki használ egy kicsit. Nyilván nem azokra gondolok, akik úgy festik ki az arcukat, mint a húszéves modellek, mert az egyértelműen nem elfogadott az iskolában.
Az öltözködésre visszatérve...mindenkinek tisztába kellene lennie avval, hogy egyáltalán ilyen korban mi az, ami elfogadott, és mi az, ami szóba sem jöhetne. Arról nem is beszélve, hogy azt is tudni kellene, hogy kinek mi előnyös valójában. Nyilván, akinek egy kicsit teltebb/molettebb alkata van, nem vesz fel testhez simuló ruhát, de nem is ez ebben a lényeg.
Tudni kell megkülönböztetni iskolai öltözködést és utcait, mert a kettő szerintem rendkívül távol áll egymástól. Amíg elmész egy rövid sortban és egy dekoltált pólóban egy házibuliba, addig iskolába nem veszel fel ilyet, mert ez - lássuk be őszintén - nem egy iskolába illő viselet. Nyilvánvalóan nyár elején nem vastag garbóban járunk iskolába, de nem is egy szál haspólóban.
Mindenki, aki ezt olvassa, gondolkodjon el ezen a témán, hogy hogyan is teremtsünk megfelelő viseletet, mind az utcára, mind az iskolába.

Skót Borz

Képtalálat a következőre: „iskola divat”
file:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpgfile:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpg
file:///C:/Users/zsuzsa/AppData/Local/Temp/thQJBQIMAG.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése